Λιάγκας: Έδωσε υπόσχεση στον «αέρα» στον πατέρα Αντώνιο – «Δεν σας είπα καλημέρα σήμερα» - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
19
Μάρτιος
Back

Λιάγκας: Έδωσε υπόσχεση στον «αέρα» στον πατέρα Αντώνιο – «Δεν σας είπα καλημέρα σήμερα»

Μια υπόσχεση στον πατέρα Αντώνιο της Κιβωτού του Κόσμου έδωσε στον «αέρα» ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας. Όπως ανέφερε το πρωί της Πέμπτης (01/12), μέχρι να σταματήσουν οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες που αφορούν τη ΜΚΟ, τόσο εκείνος όσο και οι συνεργάτες του θα αποκαλύπτουν τις επιχορηγήσεις που λάμβανε ο πατέρας Αντώνιος.

«Μιλάει για ένα κορυφαίο στέλεχος τη δομής, που ήταν παντρεμένος από ό,τι λέει η μάνα του 19χρονου. Κλεινόταν το κορυφαίο στέλεχος με το γιο της στο δωμάτιο κι η γυναίκα του, όταν ήθελε να το συναντήσει, χτυπούσε την πόρτα… μην τους διακόψει από τι; Τα άλλα παιδιά φορούσαν sportex κι ο 19χρονος ήταν ο πιο καλοντυμένος. Του αγόραζαν ακριβά ρούχα και παπούτσια. Γιατί τύγχανε τέτοιας προνομιακής μεταχείρισης από τους επικεφαλής της Κιβωτού του κόσμου ο 19χρονος άραγε;

Πριν δώσω το λόγο στον Τάσο να μας πει τα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου, που ανθίζουν. Και πατήρ Αντώνιε δεν σας είπα καλημέρα σήμερα. Ρασοφόρος να λέει ψέματα πατήρ Αντώνιε; Δεν λέω για εσάς γενικά το λέω. Σας έχω υποσχεθεί μέχρι να λήξει αυτή η υπόθεση κάθε μέρα θα σας αποκαλύπτει ο Τάσος Τεργιάκης με το ρεπορτάζ τρεις επιχορηγήσεις. Κάθε μέρα θα παίζω μια δική σας δήλωση στα κανάλια, που λέτε εμείς δεν έχουμε πάρει ούτε ευρώ από το κράτος.

Όσο υπάρχουν δικές σας δηλώσεις, θα δείχνει και τρεις επιχορηγήσεις ο Τάσος Τεργιάκης. Επίσης θα μιλήσουμε σήμερα για καλαμαράκια, τσιπούρες, ουζάκια, χταποδάκι, τσίπουρο, κρασάκι. Στην υγειά των κορόιδων όλα τσάμπα. Με λεφτά άλλων πατήρ Αντώνιε» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας σε έντονο ύφος.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!