λευτέρης-πανταζής-είμαι-πάρα-πολύ-ερ-539937
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.10.2021 | 10:03

Λευτέρης Πανταζής: «Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος με τις γυναίκες»

Αποκαλύψεις για τη ζωή του και την καριέρα του έκανε ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Για την περίοδο που υπήρξε εραστής μίας παντρεμένης γυναίκας, εξήγησε: «Δούλευα στο Αιγάλεω και μία γυναίκα ερχόταν κάθε βράδυ, έσπαγε πιάτα για εμένα, μου έστελνε λουλούδια, μου έστελνε χρυσαφικά και κάναμε σχέση. Μου έδινε λεφτά κάθε μέρα. Εγώ δεν ήξερα τι δουλειά κάνει. Κάποια στιγμή ήρθε ένας κύριος για να με σκοτώσει, επειδή του ξελόγιασα την κοπέλα».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη θυελλώδη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου και το παιδί που έχασαν. «Το 1982-1983 υπήρξαμε ζευγάρι με την Άντζελα Δημητρίου. Αγαπηθήκαμε πολύ και ήμασταν σε σχέση 3,5 χρόνια. Αυτή η σχέση είχε θύελλες, γαλήνη, τσουνάμι. Χάσαμε σίγουρα ένα παιδί, κάναμε καριέρα και οι δύο. Την αγαπώ, την σέβομαι και την λάτρεψα».

«Με την Ζώζα Μεταξά το παιδί έγινε τυχαία, αλλά το αναγνώρισα», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο λαϊκός τραγουδιστής αποκάλυψε για τα χρόνια που ήταν παιδί και τον ερχομό του στην Ελλάδα από τη Ρωσία: «Όταν ήρθα από τη Ρωσία μικρός, έκανα πολλές δουλειές του ποδαριού. Δούλεψα υδραυλικός, επιπλοποιός, πούλαγα πάγο, ήμουν σουβλατζής, είχα ένα κασελάκι και έβαφα παπούτσια. Δέχτηκα bullying. Ήμουν το Ρωσάκι που τραγουδάει, ο Ρωσοπόντιος. Το ξεπέρασα, όμως, σιγά-σιγά. Με αγάπησε ο κόσμος».

Τέλος, δεν δίστασε να παραδεχθεί ποια είναι τα δύο του πάθη. «Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος με τις γυναίκες. Έχω πει ότι δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν χαρτοπαίζω, δεν παίρνω ναρκωτικά. Τα έχω δοκιμάσει λίγο από όλα. Είδα ότι από όλα αυτά που δοκίμασα, μου αρέσουν πάρα πολύ οι γυναίκες και το τραγούδι. Ας πεθάνω από αυτά».