λευκάδα-δείτε-πώς-ξεκίνησαν-τα-μπάνια-775189
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.05.2020 | 21:08

Λευκάδα: Δείτε πώς ξεκίνησαν τα μπάνια στην παραλία Κάθισμα (φωτο)

Ο ηλιόλουστος καιρός και η υψηλή για την εποχή θερμοκρασία δημιούργησαν το ιδανικό σκηνικό για τους κατοίκους της Λευκάδας, οι οποίοι επέλεξαν να περάσουν τη μέρα τους στις παραλίες.

Πολλοί από τους κατοίκους του νησιού του Ιουνίου βρέθηκαν στην φημισμένη παραλία Κάθισμα και απόλαυσαν το μπάνιο τους. Κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, οι λουόμενοι τόλμησαν να βουτήξουν παρόλο που ακόμη δεν έχει έρθει επίσημα το καλοκαίρι.

Φωτογραφίες από την παραλία Κάθισμα της Λευκάδας

Στην παραλία βρέθηκαν κυρίως νεαρές ηλικίες, που δεν μπορούσαν να αντισταθούν στον καλό καιρό

Οι περισσότεροι εξ αυτών κρατούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις και τοποθετούσαν τις πετσέτες τους μακριά από τις υπόλοιπες παρέες.

Οπως προανήγγειλε μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων κατά τη ενημέρωση που έγινε την Κυριακή το απόγευμα για τον κορωνοϊό, θα υπάρξει έκδοση οδηγιών εκ μέρους του υπουργείου Υγείας για το μπάνιο και γενικότερα την αναψυχή στις παραλίες προανήγγειλε μέλος της

Πάντως, από τη Δευτέρα η Λευκάδα θα συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα, λόγω του ιδιαιτέρου «καθεστώτος» της γέφυρας. Υπενθυμίζεται ότι η άρση απαγόρευσης των μετακινήσεων για την ηπειρωτική χώρα θα γίνει στις 18 Μαΐου.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του iefimerida.gr από το Κάθισμα της Λευκάδας: