λέσβος-εκλεψαν-μετρητά-και-κοσμήματα-433650
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.02.2019 | 11:23

Λέσβος: Εκλεψαν μετρητά και κοσμήματα από το σπίτι δημοτικού συμβούλου

Εκμεταλλεύτηκαν την σφοδρή καταιγίδα που επικρατούσε την περασμένη Τετάρτη, για να εισβάλλουν στην κατοικία ενός δημοτικού συμβούλου σε χωριό της δυτικής Λέσβου χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους γείτονες, οι άγνωστοι διαρρήκτες που φαίνεται πως έκαναν πολύ γερή μπάζα!

Οι άγνωστοι δράστες πρέπει να γνώριζαν ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και η οικογένειά του απουσίαζαν εκτός Λέσβου κι έτσι «χτύπησαν» ανενόχλητοι, αγνοώντας τις άγριες καιρικές συνθήκες. Ερεύνησαν εξονυχιστικά όλα τα δωμάτια του σπιτιού, ώσπου ανακάλυψαν κρυμμένα μετρητά ύψους 15.000 ευρώ και τα μεγάλης αξίας κοσμήματα της συζύγου του δημοτικού συμβούλου!

Αφού τα άρπαξαν, έγιναν καπνός κάτω από την καταρρακτώδη βροχή που τους προσέφερε κάλυψη. Την επόμενη ημέρα, διαπίστωσε την διάρρηξη ένας συγγενής της οικογένειας και ειδοποίησε τον δημοτικό σύμβουλο που επέστρεψε γρηγορότερα απ’ όσο είχε προγραμματίσει. Ωστόσο, σύμφωνα με το lesvosnews.net η κλοπή δεν έχει ανακοινωθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, άγνωστο για ποιον λόγο.