λέσβος-αγριο-ξύλο-σε-καφενείο-μετά-τη-β-417988
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.01.2019 | 09:51

Λέσβος: Αγριο ξύλο σε καφενείο μετά τη βασιλόπιτα (φωτο)

Πήγε σε καφενείο του χωριού να κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και τον «μαύρισαν» στο ξύλο.

Αστυνομία και Στρατονομία έχουν κινητοποιηθεί στη Λέσβο για να εντοπίσουν εντός των ορίων του αυτοφώρου έναν 46χρονο και τον 20χρονο γιο του που υπηρετεί την θητεία του, μετά την καταγγελία ενός 42χρονου ότι τον ξυλοκόπησαν αλύπητα και προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό του στην Αγιάσο.

Το θύμα και ο πατέρας του νεαρού είχαν διαπληκτιστεί για άγνωστο λόγο κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή πίτας σε καφενείο της περιοχής, το βράδυ του Σαββάτου.

Όταν ο 42χρονος θέλησε να φύγει, διαπίστωσε ότι το όχημά του ήταν εγκλωβισμένο από αυτό του 46χρονου και, όπως κατήγγειλε, δέχθηκε επίθεση από τον ίδιο και τον γιο του οι οποίοι τον χτύπησαν επανειλημμένα με μια σιδερένια βέργα, ενώ προκάλεσαν ζημιές και στο αυτοκίνητό του.

Το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση άλλων θαμώνων του καφενείου και ο τραυματισμένος 42χρονος πήγε για να ζητήσει βοήθεια στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι άνδρες του οποίου – σύμφωνα με το lesvosnews.net – δεν είχαν ανταποκριθεί προηγουμένως στις κλήσεις του.

Αφού κατέθεσε μήνυση σε βάρος πατέρα και γιου, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.