λεμεσός-εξερράγη-φιάλη-οξυγόνου-ενώ-ε-364357
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.08.2018 | 17:06

Λεμεσός: Εξερράγη φιάλη οξυγόνου ενώ εκτελούσε εργασίες – Στο νοσοκομείο 28χρονος

Με εγκαύματα και άλλα τραύματα στο Νοσοκομείο 28χρονος μετά από εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό – Εξερράγη φιάλη οξυγόνου ενώ εκτελούσε εργασίες μέσα σε εμπορευματοκιβώτιο.

Το ατύχημα συνέβη προχθές, όταν ο 28χρονος κάτοικος Πάχνας, βρισκόταν σε εμπορευματοκιβώτιο το οποίο χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος, στην περιοχή της Μέσα Γειτονιάς στη Λεμεσό, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται εξερράγη φιάλη οξυγόνου προκαλώντας του τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ο 28χρονος που είναι υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας που ασχολείται με μηχανολογικές εγκαταστάσεις φέρει εγκαύματα 1ου, 2ου και 3ου βαθμού σε διάφορα μέρη του σώματος του, πιθανό κάταγμα πλευρών και τραύμα από θραύσματα στο θώρακα.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και λειτουργοί του Γραφείου Εργασίας μετέβησαν στη σκηνή του ατυχήματος. Η φιάλη οξυγόνου παραλήφθηκε από επιθεωρητές του Γραφείου και οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα συνεχίζονται.