λατινοπούλου-γιατί-να-ζητήσω-συγγνώμ-968500
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.06.2022 | 17:44

Λατινοπούλου: Γιατί να ζητήσω συγγνώμη από τη Δανάη; Τι είπε για ΝΔ, Μπογδάνο

“Να ζητήσω συγγνώμη γιατί; Αν είχα απέναντί μου την Δανάη Μπάρκα θα της έλεγα να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις. Τώρα, αν μου απαντούσε ότι έχει κάνει εξετάσεις και είναι καλές, που πολύ αμφιβάλλω, μπορούμε να το δούμε, γιατί δεν ξέρω με αυτά τα κιλά πώς μπορεί να είναι καλές. Άλλωστε όπως δήλωσε και η ίδια δεν την ενόχλησε η ανάρτηση μου, συνεπώς γιατί να ζητήσω συγγνώμη;”, τόνισε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, σε ραδιοφωνική συνέντευξή της στον Status fm.

“Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ξεσπάσει όλος αυτός ο σάλος επειδή έχω μάθει να μην βαφτίζω το κρέας ψάρι. Δεν ήταν Body Shaming. Χαίρομαι που έγινε όλο αυτό γιατί έτσι δόθηκε φωνή σε ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία και άνοιξε μια τεράστια συζήτηση για την υγεία”, υπογράμμισε η κ. Λατινοπούλου. Ευχήθηκε μάλιστα περαστικά στην Δανάη Μπάρκα, η οποία νοσεί με κορωνοϊό.

Η ίδια απάντησε και για τη φημολογία περί προσχώρησης στο κόμμα “Εθνική Δημιουργία”:  “Δεν ξέρω ποιοι διαρρέουν τις φήμες ότι θα πάω στο κόμμα του κ. Μπογδάνου. Προς το παρόν δεν υπάρχει αυτή η συζήτηση. Αυτή τη στιγμή υπήρξε μια τεράστια κουβέντα. Θα ηρεμήσουμε όλοι, θα προχωρήσουμε και θα δούμε την επόμενη φορά που θα κινηθούμε. Οι χιλιάδες άνθρωποι που με στήριξαν με τα μήνυματά τους είναι εκεί και τους ευχαριστώ πολύ και εγώ είμαι εδώ γι’ αυτούς και θα συνεχίσω να ασχολούμαι και να μιλάω ανοιχτά για τα θέματα που μαστίζουν τους νέους και εφόσον είμαι ενεργός πολίτης και πολιτικός θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα μέχρι σήμερα. Και φυσικά υπάρχει φως στο τούνελ και είναι και πολύ λαμπερό. Η πορεία μου δεν θα αλλάξει και ούτε και όλα όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα για την ανακοίνωση κανενός κόμματος”, ανέφερε.

Τέλος είπε ότι κατά το παρελθόν την έχει γοητεύσει υπέρβαρος άνδρας, ο όποιος την προσέγγισε πολύ όμορφα και υπογράμμισε ότι αν ήταν μαζί σίγουρα θα τον προέτρεπε να χάσει άμεσα κιλά γιατί αυτό είναι αγάπη.