λασίθι-επιχείρηση-για-τον-εντοπισμό-γ-1050668
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.10.2022 | 12:41

Λασίθι: Επιχείρηση για τον εντοπισμό Γερμανού τουρίστα

“Συναγερμός” έχει σημάνει σε Λιμενικό και Αστυνομία στην Ιεράπετρα λόγω της εξαφάνισης 73χρονου Γερμανού τουρίστα, που πήγε για μπάνιο χθες το μεσημέρι, αλλά δεν επέστρεψε. Οι έρευνες στην περιοχή διεξάγονται από αέρος, στη θάλασσα και στην ξηρά, χωρίς, μέχρι στιγμής, αποτέλεσμα.

Ο 73χρονος, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στο ertnews αστυνομικές πηγές, έφυγε γύρω στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας (3/9) από το ξενοδοχείο όπου διαμένει με τη σύζυγό του στην περιοχή της Παχιάς Άμμου του δήμου Ιεράπετρας. Οι ώρες περνούσαν χωρίς να επιστρέψει, γεγονός που ανησύχησε την σύζυγό του και οδήγησε τον διευθυντή του ξενοδοχείου στη δήλωση της εξαφάνισής του στις Αρχές το βράδυ της ίδιας μέρας.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση από την τοπική ΕΛΑΣ και το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας που “σαρώνουν” από χθες το βράδυ την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του 73χρονου. Κατά τις έρευνες εντοπίστηκε στην παραλία του Αγίου Ανδρέα το σακίδιο του 73χρονου, στο οποίο βρέθηκαν τα προσωπικά του αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν δώσει καρπούς, ενώ από νωρίς το πρωί στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετέχει και ελικόπτερο, ενισχύοντας το έργο λιμενικών και αστυνομικών και από αέρος.