Λάρισα: Ξυλοκόπησαν μετανάστες επειδή ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Λάρισα όταν δύο Πακιστανοί μετανάστες από την Λάρισα ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους.

Οι μετανάστες κατήγγειλαν ότι ο εργοδότης τους όχι μόνο αρνήθηκε να του καταβάλει τα δεδουλευμένα τους αλλά αντ΄ αυτού, προσέλαβε δύο μπράβους, οι οποίοι και ξυλοκόπησαν άγρια τον έναν από τους δύο εργάτες.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ, «το αφεντικό με δυο μπράβους τους έδειρε και τους έλεγε «Μην ζητάτε λεφτά, θα πληρώσω όποτε εγώ θέλω, η Αστυνομία και η Χρυσή Αυγή είναι φίλοι μου. Θα καλέσουμε τη Χρυσή Αυγή και δεν θα αφήσουμε κανένα Πακιστανό ζωντανό στη Λάρισα».

Σύμφωνα με την καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ, το περιστατικό σημειώθηκε στις 8 Φεβρουαρίου σε κτηνοτροφική μονάδα της Λάρισας, ενώ οι δύο εργάτες από το Πακιστάν θα καταφύγουν στην Επιθεώρηση Εργασίας για την καταβολή των χρημάτων που τους οφείλονται.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!