λάρισα-τροχαίο-με-παράσυρση-νεαρού-πά-1054336
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.12.2022 | 09:55

Λάρισα: Τροχαίο με παράσυρση νεαρού πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι από φορτηγό

Νέο τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στη Λάρισα. Ο 22χρονος που το οδηγούσε μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Διαπιστώθηκε πως από την παράσυρση, είχε προκληθεί αιμάτωμα στο κεφάλι του…

Στο νοσοκομείο στη Λάρισα, ο 22χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι και τραυματίστηκε σε τροχαίο. Φορτηγό τον παρέσυρε και από την πτώση, ο οδηγός υπέστη αιμάτωμα στο κεφάλι. Οι γιατροί τη νύχτα, τον υπέβαλαν σε μια σειρά από εξετάσεις και πλέον προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του. Ο οδηγός του φορτηγού, πιθανότατα δεν είδε τον νεαρό με το ηλεκτρικό πατίνι. Η έρευνα των αστυνομικών πάντως συνεχίζεται, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθούν τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε στη 01.30 μετά τα μεσάνυχτα, στη Γιάννουλη στη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες φορτηγό παρέσυρε – υπό άγνωστες συνθήκες – ηλεκτρικό πατίνι, που οδηγούσε ένας 22χρονος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 22χρονο οδηγό, ώστε να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, κατά την ενδελεχή εξέταση από τους γιατρούς εντοπίστηκε αιμάτωμα και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του νεαρού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.