λάρισα-πλημμυροπαθείς-κατέβηκαν-με-π-1308525
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.02.2024 | 15:00

Λάρισα: Πλημμυροπαθείς κατέβηκαν με πανό-“Μας έχουν ξεχάσει” (φωτο)

Καμία πρόοδο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν βλέπουν οι πλημμυροπαθείς των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, που το πρωί της Κυριακής συγκεντρώθηκαν στην πλατεία των παλιών Εργατικών Κατοικιών και συζήτησαν για τα συμπεράσματα των συζητήσεων, αλλά και τις επόμενες ενέργειες του.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, Τάσος Τσιαπλές, σημείωσε πως η κυβέρνηση συνεχίζει να δείχνει μια αδιαφορία προς τους κατοίκους, εξηγώντας πως πέρα από τις αρχικές αποζημιώσεις, δόθηκαν μόνο κάποια χρήματα για τους κατοίκους των ισογείων.

Παράλληλα, ενημέρωσε για τις συναντήσεις που είχαν με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα αλλά και με τον δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο. Οι ίδιοι δήλωσαν πως στα περισσότερα ζητήματα που έθεσαν δεν πήραν ουσιαστικές απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματά τους.

Από αυτά τα πιο σημαντικά ζητήματα που έθεσαν είναι το θέμα στατικότητας των Εργατικών Κατοικιών, η κατάσταση των θυροφραγμάτων, αλλά και οι συνθήκες καθαριότητας της περιοχής.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι που προσπαθούν να επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους, σημειώνουν ότι οι αποζημιώσεις δεν έχουν δοθεί σε όλους ενώ οι δεσμεύσεις της Πολιτείας έχουν μείνει μόνο υποσχέσεις.

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους των Εργατικών Κατοικιών και στη συνέχεια έκλεισαν συμβολικά τον δρόμο Λάρισας Κοζάνης.

πηγή: larissanet.gr