λάρισα-74χρονη-πέταξε-από-το-μπαλκόνι-1-500-51984
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.03.2017 | 10:33

Λάρισα: 74χρονη πέταξε από το μπαλκόνι 1.500 ευρώ

Σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν μάρτυρες περαστικοί στην Λάρισα, όταν είδαν χαρτονομίσματα του ευρώ να πέφτουν από το μπαλκόνι μιας 74χρονης γυναίκας.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η ιστορία πίσω από το συμβάν δεν είναι και τόσο ευχάριστη, αφού η γυναίκα έπεσε θύμα της σπείρας με τα υποτιθέμενα τροχαία δυστυχήματα. Σε μία προσπάθεια να εκπληρώσει τη διαταγή των απατεώνων που προσποιούνταν τους αστυνομικούς, η 74χρονη πέταξε τα χρήματα από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Αναλυτικότερα, άγνωστος άνδρας προσποιούμενος τον αστυνομικό, τηλεφώνησε χθες στην 74χρονη λέγοντας ότι ο γιός της, οδηγώντας αυτοκίνητο, «προκάλεσε» τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένα 15χρονο παιδί. Κατά τη συνήθη πρακτική των απατεώνων, άλλος άγνωστος άνδρας προσποιήθηκε τον γιο της 74χρονης και κλαίγοντας εκλιπαρούσε σε βοήθεια, ζητώντας να τους δώσει τα χρήματα.

Οι απατεώνες ζήτησαν 1.500 ευρώ από την ανυποψίαστη γυναίκα προκειμένου το παιδί της να μην αντιμετωπίσει τις ποινικές κυρώσεις από το υποτιθέμενο τροχαίο δυστύχημα. Η γυναίκα, σοκαρισμένη, πείσθηκε και ακολουθώντας τις οδηγίες των δραστών, βγήκε στο μπαλκόνι τους σπιτιού της, όπου έριξε στο δρόμο μια σακούλα στην οποία είχε βάλει τα 1.500 ευρώ. Τη σακούλα παρέλαβε τρίτος άγνωστος άνδρας, που περίμενε στον δρόμο.