Λαμία: Βρήκε πορτοφόλι με χιλιάδες ευρώ και το παρέδωσε (φωτο, βίντεο)

Να, που υπάρχουν άνθρωποι στις μέρες μας, που έχουν βαθιά μέσα τους το αίσθημα του δικαίου και της αλληλεγγύης και κοιτούν να βοηθήσουν.

Παράδειγμα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης με τις Μπαταρίες «Γιάννης» στην οδό Πανουργιά 3 στη Λαμία, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης (14/7) έξω από το κατάστημά του βρήκε ένα πορτοφόλι γεμάτο χρήματα!

 Το ποσό που υπήρχε σε αυτό ήταν τετραψήφιο, ενώ παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε κανένα διακριτικό, κάρτα, ή άλλη πληροφορία για τον ιδιοκτήτη του, δε σκέφθηκε ούτε λεπτό να το κρατήσει.

Αντίθετα αμέσως ξεκίνησε να ρωτά στη γειτονιά και να ψάχνει μαζί με το συνέταιρό του τον Νίκο, σε ποιον μπορεί να ανήκει το πορτοφόλι και το πολύτιμο περιεχόμενό του.

Δείτε το βίντεο:

Τελικά, εντόπισαν τον άνθρωπο που έχασε το πολύτιμο αξεσουάρ και του το επέστρεψαν λαμβάνοντας ως δώρο την ευγνωμοσύνη του.

Ας ελπίσουμε η πράξη τους να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς ακόμη ανθρώπους…

πηγή: lamiareport.gr

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΜΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!