λαμία-τροχόσπιτο-έγινε-στάχτη-φωτο-215560
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.05.2018 | 17:47

Λαμία: Τροχόσπιτο έγινε στάχτη (φωτο)

Παρανάλωμα του πυρός έγινε μέσα σε λίγα λεπτά, τροχόσπιτο που βρισκόταν παρκαρισμένο το πρωί εντός οικοπέδου στην οδό Σανταρόζα πίσω από το Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας.

«Εκείνη την ώρα ερχόμουνα από το κέντρο και είδα τις φλόγες να τυλίγουν από κάτω τα τροχόσπιτο», έλεγε σαστισμένος ο ιδιοκτήτης του καμένου οχήματος που δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Μέσα σε πέντε λεπτά δεν είχε μείνει σχεδόν τίποτα από το τροχόσπιτο, παρά και την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έφτασε στο σημείο με τέσσερις πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Εικάζεται ότι το τροχόσπιτο λαμπάδιασε από τα χόρτα που υπήρχαν στο σημείο και πιθανόν να πήραν φωτιά από τσιγάρο που πέταξε διερχόμενος οδηγός.

Από την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει επίσημη εκτίμηση καθώς διενεργείται έρευνα από το αρμόδιο Τμήμα που ανέλαβε το συμβάν.

Στην κάμερα του LamiaReport μίλησε ο επικεφαλής των πληρωμάτων που βρέθηκαν στο σημείο, ο οποίος έκανε και έκκληση να καθαριστούν άμεσα τα οικόπεδα που βρίσκονται εντός της πόλης για να μην κινδυνεύσουν ζωές και περιουσίες.