λαμία-θύμα-βιασμού-και-η-σύζυγος-του-πα-578486
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.05.2019 | 08:09

Λαμία: Θύμα βιασμού και η σύζυγος του πατέρα που φέρεται να εξέδιδε την κόρη του

Ανατριχιαστικά είναι τα όσα αποκαλύπτονται σχετικά με την οικογένεια του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου τη Λαμία που εξέδιδε, έναντι αμοιβής, την ανήλικη κόρη του.

Οπως αποκαλύπτει ο γιος της οικογένειας στο κεντρικό δελτίο του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, και η μητέρα του είχε πέσει θύμα βιασμού από άνδρα και ο πατέρας του δεν το είχε καταγγείλει.

«Με παίρνει τηλέφωνο (σ.σ η μητέρα μου). Ανέβαινε στο σπίτι κλαίγοντας και μου το είπε. “Πάμε στην ασφάλεια τώρα” της είπα. “Όχι δεν είμαι καλά” μου είπε και έκλαιγε. Το είπα στον πατέρα μου. Τι έκανε; Τίποτα. Τον έδιωξε από τον στάβλο» είπε ο ένας από τους τέσσερις γιους της οικογένειας, υποστηρίζοντας ότι θα προσπαθήσουν να πείσουν τη μητέρα τους να καταθέσει.

Ο άνδρας, που φέρεται να βίασε τη μητέρα του, όπως λέει ο γιος της είναι Αλβανός και κυκλοφορεί ελεύθερος.

«Δεν τον έχουν πιάσει ακόμα. Ξέρω πού είναι. Δε με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο να μου πει πού είναι τον έχεις δε ;Τον έχετε δει σαν οικογένεια; Μπορεί κάποια στιγμή να πάει στο σπίτι να λείπουμε όλοι να είναι μόνη της και να πάει αυτός εκεί .Που το ξέρω εγώ ότι δεν θα γίνει αυτό το πράγμα;» διερωτάται.

Ο 53χρονος πατέρας του βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης, καθώς σοκάρουν τα όσα αποκαλύφθηκαν για την κακοποίηση της κόρης του, που πάσχει με βαριά νοητική υστέρηση. Πρώτο μέλημα των αδελφών της είναι να την μεταφέρουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

«Να αισθανθώ τι; Αν αισθανθώ κάτι θα είναι η βία και όλο αυτό που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια Και δεν γουστάρω. Εμένα το μόνο πρόβλημά μου είναι η αδερφή μου, γιατί δεν μπορεί να ζήσει σε αυτό το περιβάλλον που ζήσαμε και εμείς. Είναι το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή. Το αν έχω φάει ξύλο και τι έχει γίνει στο παρελθόν πλέον τα έχω διαγράψει», λένε τα παιδιά για τον 53χρονο πατέρα τους.