λαμία-στο-νοσοκομείο-ηλικιωμένη-μετά-264878
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.03.2023 | 21:35

Λαμία: Στο νοσοκομείο ηλικιωμένη μετά από επίθεση τσαντάκηδων

Στο νοσοκομείο βρέθηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα μετά από επίθεση που δέχθηκε από επίδοξους τσαντάκηδες το απόγευμα της Τρίτης στη Λαμία.

Πιο αναλυτικά, το περιστατικό, με θύμα μία 82χρονη γυναίκα, σημειώθηκε στην οδό Μάρκου Μπότσαρη, λίγα τετράγωνα μακριά από το κέντρο της Λαμίας ,το απόγευμα της Τρίτης 7/3.

Σύμφωνα με το lamiareport, δύο νεαροί με μαύρα ρούχα πλησίασαν την γυναίκα και της άρπαξαν την τσάντα, πετώντας την στο οδόστρωμα.

Η ηλικιωμένη έβαλε τις φωνές και ένας περαστικός που πήγαινε να πάρει από το σημείο το αυτοκίνητό του, είδε τους νεαρούς να τρέχουν και τους καταδίωξε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι δράστες να πετάξουν την τσάντα και να φύγουν πεζοί προς τις σιδηροδρομικές γραμμές στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Ο πολίτης μάζεψε την τσάντα για να την παραδώσει στην γυναίκα, ενώ ειδοποίησε ασθενοφόρο αλλά και την αστυνομία για το περιστατικό. Ομάδες ΔΙΑΣ «χτένισαν» την περιοχή προκειμένου να βρεθούν οι θρασύτατοι δράστες.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.