λαμία-ανοίγουν-στόματα-μετά-την-ομηρί-448737
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.09.2018 | 23:42

Λαμία: Ανοίγουν στόματα μετά την ομηρία της Γαλλίδας

Aνάστατη είναι η κοινωνία της Λαμίας από την αποκάλυψη της ιστορίας της 40χρονης Γαλλίδας, που φέρεται να έπεσε θύμα αρπαγής 34χρονου Λαμιώτη, ο οποίος την φίμωσε και την έδεσε χειροπόδαρα, ενώ στη συνέχεια στην κρατούσε όμηρο σε δωμάτιο στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στο κέντρο της Λαμίας.

Ανοίγουν στόματα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr στην ασφάλεια Λαμίας έχουν μιλήσει δύο ακόμη γυναίκες για τα όσα τις είχε υποχρεώσει να κάνουν μαζί του ο 34χρονος. Μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, φαίνεται ότι άρχισαν να ανοίγουν στόματα και ήδη στη δικογραφία συμπληρώνονται μαρτυρίες που «καίνε» τον συλληφθέντα.

Οι περιγραφές μάλιστα δεν περιορίζονται στο ερωτικό κομμάτι, αλλά στο γεγονός ότι έγιναν πράγματα παρά τη θέλησή τους, καθώς υπήρξαν κι εκείνες «όμηροι» του 34χρονου, βιώνοντας εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του.

Ψάχνουν υπολογιστή και κινητό

Την ίδια ώρα το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του τελευταίου, γίνονται «φύλλο και φτερό» από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να συμπληρώσουν το παζλ στην απίστευτη για τα τοπικά δεδομένα υπόθεση.

Υπό το βάρος των νέων αποκαλύψεων ο 34χρονος μαζί με την 24χρονη σύντροφό του θα περάσουν και πάλι την Τρίτη το πρωί το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου, προκειμένου να απολογηθούν.

Σημειώνουμε ότι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον άνδρα είναι κακουργηματικές, ενώ και η 24χρονη βαρύνεται με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Πηγή: lamiareport.gr