λακωνία-καθηγητής-ξεκούμπωσε-το-παντ-710027
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.12.2019 | 14:36

Λακωνία: Καθηγητής ξεκούμπωσε το παντελόνι του σε ώρα του μαθήματος

Κάθε όριο προκλητικότητας είχε ξεπεράσει ένας 45χρονος καθηγητής Χημείας στη Λακωνία ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες, μιλούσε άσχημα στα παιδιά, ενώ δε δίσταζε να ξεκουμπώνει το… παντελόνι του σε ώρα μαθήματος!

Ο εν λόγω εκπαιδευτικός που διδάσκει στα σχολεία Βλαχιώτη και Σκάλας έχει γίνει «κόκκινο πανί» για γονείς, μαθητές και τοπικούς παράγοντες που ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο του δήμου Ευρώτα Βασίλη Μπόλλα, η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση έχει ήδη στείλει έγγραφο στο υπουργείο Παιδείας ζητώντας να φύγει ο συγκεκριμένος καθηγητής και να αντικατασταθεί από άλλον. Την ίδια ώρα, οι μαθητές των σχολείων που δέχονταν από την αρχή της χρονιάς την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του καθηγητή τους, αποφάσισαν να λάβουν δραστικά μέτρα προχωρώντας σε καταλήψεις.

Στο πλευρό τους έχουν και τους γονείς τους που έχουν κουραστεί από αυτήν την κατάσταση και ζητούν να επιστρέψει η ηρεμία στην περιοχή. Σύμφωνα με το flynews.gr ο 45χρονος εκπαιδευτικός ο οποίος δεν κατάγεται από τη Λακωνία και διορίστηκε φέτος αναπληρωτής καθηγητής στον Δήμο Ευρώτα έβριζε τους μαθητές του και σε κάθε ευκαιρία τους μιλούσε ειρωνικά. Παράλληλα, φέρεται ότι προέβαινε σε άσεμνες χειρονομίες, όπως να ξεκουμπώνει το παντελόνι του μέσα στην τάξη.

Πηγή: espresso