Λάκης Γαβαλάς για δηλώσεις Τσιτσιπά: «Tα βοηθήματα που χρησιμοποιούν οι αθλητές δεν αλλοιώνουν το DNA;»

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Λάκης Γαβαλάς, σε συνέντευξή του στο On Time και την Σάσα Σταμάτη μίλησε για το εμβόλιο και τοποθετήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους φόβους για αλλοίωση του σπέρματος και του DNA που χρησιμοποιούν πολλοί αντιεμβολιαστές αθλητές σαν επιχείρημα για να μην κάνουν το εμβόλιο και διερωτήθηκε:  «Τα αναβολικά και τα διάφορα βοηθήματα που χρησιμοποιούν οι αθλητές δεν αλλοιώνουν το DNA και το γενετικό τους υλικό;»

Το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης:

«Απ’ ό,τι ξέρετε και λόγω της δουλειάς μου, συναναστρέφομαι με πάρα πολλούς νέους. Ιδιαίτερα αθλητές, γιατί έχω μια ευγενή άμιλλα, η οποία αποδεικνύει το πώς διατηρούμαι στα 70 μου. Αυτό σημαίνει ότι μιλάω με νέους ανθρώπους. Οι περισσότεροι από αυτούς θεωρούν ότι θα αλλοιωθεί το σπέρμα και το DNA τους, αν κάνουν το εμβόλιο. Αντικρούοντάς τους λέω: “Τα αναβολικά και τα διάφορα βοηθήματα που χρησιμοποιούν οι αθλητές δεν αλλοιώνουν το DNA και το γενετικό τους υλικό;”. Τελικά, περίπου το 60% τους πείθω να κάνουν το εμβόλιο. Παρόλο που η κυβέρνηση και άλλοι φορείς χρησιμοποιούν τη λέξη “υποχρεωτικό”, στους νέους δεν αρέσει αυτή η λέξη και αντιδρούν.»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]