λαγούδη-το-αυτοκίνητο-που-βρέθηκε-νεκ-450062
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.02.2018 | 15:32

Λαγούδη: Το αυτοκίνητο που βρέθηκε νεκρή το είχε αγοράσει από τον γιατρό σύντροφό της

Όσο οι μέρες περνούν βασανιστικά αργά για την οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη, που ζητά να μάθει την αλήθεια για το θάνατό της, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον παράνομο δεσμό της.

Σύμφωνα με τον αδερφό της Ειρήνης, κ. Γιώργο Λαγούδη, το χρυσαφί αυτοκίνητο Ford Ka, μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 44χρονη γυναίκα, το είχε αγοράσει από τον ιατρό φίλο της, τα τελευταία τρία χρόνια της γνωριμίας τους. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει στο protothema.gr τα λεφτά που είχε δώσει η αδερφή του στον γιατρό για να αγοράσει το αμάξι πρέπει να ήταν περίπου 5.000 με 9.000 ευρώ.

«Είναι αλήθεια ότι η αδερφή μου, είχε αγοράσει το χρυσαφί αμάξι Ford Ka μέσα στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο, από τον ίδιο τον γιατρό, τον οποίο γνώριζε τα τελευταία τρία χρόνια. Μου το είχε πει η ίδια προφορικά και μάλιστα πρέπει να το είχε αγοράσει περίπου 5.000 με 9.000 ευρώ» λέει στο protothema.gr και συνεχίζει θέτοντας σοβαρά ερωτήματα προς την αστυνομία και όχι μόνο, που τον βασανίζουν σχετικά με το θάνατο της αδερφής του.

«Από ποιο τηλέφωνο η Ειρήνη έστειλε το sms μετά τις 17:00 το απόγευμα όπου σύμφωνα με την αστυνομία, πάντα, στις 16:30 συναντήθηκε με δύο άντρες στο σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο. Το τηλέφωνό της έκλεισε σε άλλη κεραία πολύ μακριά περίπου στις 14:30 το μεσημέρι. Άρα από ποια κεραία, από ποιον αριθμό εστάλη το μήνυμα ότι ήρθε το ”τέλος”».

«Εφόσον εγώ μίλησα με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που καλέστηκε ως μάρτυρας που ενδεχομένως λέει η αστυνομία ότι με αυτόν έκανε την συνάντηση η Ειρήνη, το Σάββατο, το μεσημέρι. Με είχε πάρει ο ίδιος άνθρωπος στις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου και μιλάγαμε δεκαπέντε φορές συγκεκριμένα μέχρι τις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής .Γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν μου ανέφερε από την αρχή ότι υπήρξε συνάντηση στο σημείο του θανάτου και μου έλεγε ότι ψάχνω σε άλλα σημεία στο χωριό , στην Κατοχή, στο Νεοχώρι , στη θάλασσα. Αλήθεια, γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν με ενημέρωσε και να μου πει ότι: ”Συναντήθηκα με την αδερφή σου το μεσημέρι του Σαββάτου παρά μόνο μου είπε ότι έχω να την δω από την Παρασκευή. Αν μου το έλεγε λοιπόν, ο ιατροδικαστής λέει ότι η Ειρήνη πέθανε από τις 18.00 το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι τις 06.00 το πρωί της Κυριακής. Όταν εγώ μιλάω στο ενδιάμεσο μαζί του όλο το βράδυ ,η Ειρήνη θα μπορούσε να ζούσε .Μήπως μου στέρησε το δικαίωμα να βρω ζωντανή την αδερφή μου, εφόσον η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι έγινε η συνάντηση» προσθέτει ο κ. Λαγούδης .

«Εφόσον έδωσε κατάθεση, αν έδωσε την Κυριακή το απόγευμα στην αστυνομίατι δήλωσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος; Ότι είχε να δει την Ειρήνη από την Παρασκευή; Αν δήλωσε αυτό, η αστυνομία πριν λίγες ημέρες είπε ότι έγινε η συνάντηση. Άρα, λοιπόν για εμένα η αστυνομία όφειλε να προχωρήσει σε συλλήψεις για ψευδομαρτυρία και δεν προχώρησε. Αν είπε την αλήθεια στην αστυνομία,ο κύριος ότι: ”ναι εγώ βρέθηκα το Σάββατο στο σημείο θανάτου”. Η αστυνομία από την πλευρά της γιατί δεν έστειλε περιπολικό από την Κυριακή το απόγευμα και έστειλε 24 ώρες μετά,τη Δευτέρα το απόγευμα και ψάχναμε όλοι σε λάθος σημείο» καταλήγει o κ. Γιώργος Λαγούδης.