Κυρανάκης: Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, δεν ξέρω πού είναι

«Η μητέρα μου δεν ήθελε να ασχοληθώ με την πολιτική», είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα».

Παράλληλα μίλησε για τις αριστερές πεποιθήσεις που έχει μεγάλο μέρος της οικογένειάς του και τόνισε πως η συζήτηση μαζί τους τον βοηθά να βελτιώνεται. Ο βουλευτής μίλησε με τρυφερά λόγια για τη μητέρα του ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει επαφές με τον πατέρα του.

«Στη μητέρα μου δεν αρέσει η πολιτική»

«Η μητέρα μου είναι πολύ δυναμική, ήταν πρωταθλήτρια κολύμβησης στην πεταλούδα. Ήταν αεικίνητη και παραμένει. Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Είναι ιδιαίτερος άνθρωπος, την αγαπώ πολύ. Δεν της αρέσει η πολιτική. Ήταν εναντίον της επιλογής μου να ασχοληθώ με την πολιτική. Κανένας στην οικογένειά μου δεν είναι πολιτικός, ούτε έχει την παραμικρή σχέση με την πολιτική» είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Η μισή μου οικογένεια, ειδικά το κομμάτι που προέρχεται από την Κρήτη είναι αριστεροί. Με τον πρώτο μου ξάδελφο που είναι κομμουνιστής κάνουμε πολύ ωραίες συζητήσεις. Αντιλαμβάνεσαι το σκεπτικό, τα επιχειρήματα, το πώς βλέπει η άλλη πλευρά τα πράγματα, κι αυτό είναι πολύ χρήσιμο για μένα. Μου ασκούν σκληρή κριτική. Με έχουν βοηθήσει να γίνω καλύτερος.

Στο σχολείο ως πρόεδρος του 15μελούς ήμουν πολύ διεκδικητικός σε σήμειο παρεξηγήσιμο και νόμιζαν ότι είμαι αριστερός. Μετράω δύο αποβολές για αυτούς τους λόγους, οι καθηγητές μας είχαν αυτή την αίσθηση» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Δεν έχω επαφές με τον πατέρα μου»

«Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα στην Σκιάθο. Η μητέρα μου εκείνη την εποχή ήταν σε μια μετάβαση στην καριέρα της κι είχε πάει στο Λονδίνο. Το προσπαθούσε μόνη της. Το 1981 είπε να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή στο εξωτερικό. Το καλοκαίρι του 1986 επέστρεψε στην Ελλάδα, δούλευε στην Σκιάθο, γνώρισε τον πατέρα μου και προέκυψα εγώ. Στην συνέχεια δεν ταίριαξαν.

Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, δεν ξέρω που είναι. Δεν έχουμε ζήσει ποτέ μαζί. Η μητέρα μου σήκωσε το βάρος μόνη της, τη θαυμάζω πολύ γι’ αυτό, και με κράτησε τελικά. Τον έχω δει ελάχιστες φορές, αλλά δεν του κρατώ κακία. Έχω πολλά χρόνια να τον δω. Οι επιλογές στη ζωή πρέπει να είναι αυτές που θέλουμε και επιθυμούμε. Έκανε τις επιλογές του. Έχω πιάσει την μητέρα μου να νιώθει ενοχές για την επιλογή της αυτή. Το έχω αισθανθεί. Εγώ τη θαυμάζω. Αυτή ήταν η δική της δύναμη. Είναι μια κατάσταση που την αγκαλιάζεις» είπε ο βουλευτής.

«Φυσικά, κι είχα την έλλειψη του πατρικού προτύπου, και αυτός είναι ένας λόγος που κι εγώ θέλω να κάνω δική μου οικογένεια. Αλλά αυτή η έλλειψη σου δίνει δύναμη για άλλα πράγματα και να παίρνεις αποφάσεις. Είχα ερωτήματα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν απαντήθηκαν από την αρχή. Είχα απορίες αλλά την έχω δεχτεί αυτήν την κατάσταση» κατέληξε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΤΕΡΑΣ, ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]