κυψέλη-δεν-γίνεται-να-γέννησα-ένα-τέρ-991729
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.02.2022 | 08:28

Κυψέλη: «Δεν γίνεται να γέννησα ένα τέρας», λέει η γιαγιά του 7χρονου

«Δεν γίνεται να γέννησα ένα τέρας», είπε η γιαγιά του 7χρονου Ανδρέα που δολοφονήθηκε στην Κυψέλη, μιλώντας στο Star.

Η γιαγιά του 7χρονου Ανδρέα και της αδερφής του Ιωάννας ξέσπασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και δήλωσε συγκλονισμένη για τη δολοφονία του εγγονού της και για το γεγονός πως η κόρη της γνώριζε όλα αυτά τα χρόνια τι συνέβαινε στο παιδί της.




«Εννιά χρόνια έχω να δω το παιδί. Πήρε τα παιδιά και εξαφανίστηκε και μου είχε απαγορεύσει να τα πλησιάσω και τα παιδιά και αυτήν. Δεν γίνεται να γέννησα και να κουβάλησα ένα τέρας! Τα παιδιά μια χαρά ήταν όταν έφυγαν από μένα» δηλώνει η γυναίκα σοκαρισμένη.

Αποτροπιασμό και φρίκη προκάλεσαν οι προ ενός 24ωρου αποκαλύψεις για τις μαρτυρικές στιγμές που έζησε ο 7χρονος Ανδρέας στην Κυψέλη από τα χέρια της ίδιας του της μάνας και του Πολωνού συντρόφου της.

«Του έκλεισα το στόμα με μια μικρή μονωτική ταινία για να τον ηρεμήσω επειδή ήταν άτακτος. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω», υποστήριξε ο 33χρονος άντρας με απόλυτο θράσος και κυνισμό.

Ο 33χρονος δεν διάστασε να δηλώσει μάλιστα πως νοιαζόταν για το παιδί που σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια ενώ είπε ότι του αγόραζε παιχνίδια.