κυψέλη-αυτός-είναι-ο-33χρονος-που-δολοφ-871538
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.02.2022 | 20:41

Κυψέλη: Αυτός είναι ο 33χρονος που δολοφόνησε τον 7χρονο

Αυτός είναι ο 33χρονος που δολοφόνησε τον 7χρονο  στην Κυψέλη. Η αποκάλυψη του άγριου εγκλήματος έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και οι κρυφές πτυχές της ζωής του αγοριού που έρχονται στην επιφάνεια σοκάρουν, καθώς όπως φαίνεται ζούσε σε ένα μαρτυρικό περιβάλλον, θύμα συχνών κακοποιήσεων μέχρις ότου επήλθε ο θάνατός του με αυτόν τον φρικτό τρόπο.

Δείτε την εικόνα του 33χρονου:

Αποποιείται των ευθυνών η μητέρα

Στους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών, η 29χρονη προσπάθησε να αποποιηθεί των ευθυνών της, χωρίς όμως να πείσει. «Είχε βάλει το παιδί τιμωρία. Εγώ δεν είδα τίποτα εκείνο το βράδυ. Δεν κατάλαβα τι έγινε γιατί εκείνη τη στιγμή έπαιζα στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Δεν είδα καμία μονωτική ταινία, δεν ξέρω τι έγινε» τόνισε.

Από την πλευρά του ο 33χρονος Πολωνός, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το παιδί έκανε φασαρία. Το φίμωσα με την μονωτική ταινία για να το κάνω να σωπάσει. Έγινε καταλάθος. Μετά φοβήθηκα να το πω».

«Λέει ψέματα η μητέρα. Ήταν παρούσα τη στιγμή που το παιδί της έχανε τη ζωή του από ασφυξία που της προκάλεσε ο 33χρονος» επισημαίνουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ οι ίδιες αστυνομικές πηγές.

Tags: