κύπρος-ο-serial-killer-ζητούσε-γυμνές-φωτογραφίε-620762
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.04.2019 | 16:16

Κύπρος: Ο serial killer ζητούσε γυμνές φωτογραφίες των θυμάτων του

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον serial killer της Κύπρου, ο οποίος στοχοποιούσε και σκότωνε γυναίκες από τις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με το SigmaLive άνθρωπος ο οποίος θα είχε συνεργασία με τον «Ορέστη» αποκάλυψε νέες πτυχές του διεσταμμένου χαρακτήρα του και των δολοφονικών ενστίκτων του.

Ο κύριος Στέλιος Πάναρης αποκάλυψε ότι ο Ορέστης είχε έρθει σε επαφή μαζί του, περί τα τέλη του 2016, και, αφού συστήθηκε ως ερασιτέχνης φωτογράφος, ανέφερε ότι θα ήθελε να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση/φεστιβάλ σε συνεργασία με το γραφείο του κ. Πάναρη, στο οποίο θα συμμετείχαν γυναίκες από τις Φιλιππίνες και όχι μόνο.

Ο Ορέστης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κ. Πάναρης, ζήτησε σε μια απ’ τις συναντήσεις που είχε μαζί του, όπως του δώσει κινητά τηλέφωνα αλλά και facebook γυναικών απ’ τις Φιλιππίνες. Σκοπός που ζήτησε αυτό το πράγμα ο Ορέστης ήταν για να διαχωρίσει ποιες γυναίκες θα μπορούσαν να φωτογραφηθούν απ’ τον ίδιο ερασιτεχνικά, ως μοντέλα.

Σε συνάντηση που πραγματοποίησε μαζί με τον Ορέστη, ο τελευταίος ζητούσε ημίγυμνες φωτογραφίες των γυναικών, με τα εσώρουχα. Ο κ. Πάναρης ανέφερε στον Ορέστη ότι δεν ήθελε να του δώσει τέτοια στοιχεία, αφού επρόκειτο για προσωπικά δεδομένα. Ο Ορέστης φαίνεται να έλεγε στα παραλίγο θύματά του ότι η πληρωμή για τις φωτογραφίσεις θα ανερχόταν στα 150 με 200 ευρώ.

Στις τρεις συνολικά συναντήσεις που είχε με τον Ορέστη ο κ. Πάναρης, γινόταν εύκολα αντιληπτό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, ότι ο 35χρονος δεν ήταν άνθρωπος ο οποίος ενέπνεε εμπιστοσύνη. Όπως αναφέρει ο κ. Πάναρης, ο Ορέστης δήλωνε φωτογράφος και όχι στρατιωτικός. Οι επισκέψεις του στο γραφείο του κ. Πάναρη ολοκληρώθηκαν όταν του ζήτησε να προσκομίσει ταυτότητα και άλλα έγγραφα που πιστοποιούσαν το ποιος είναι.

Πλήρως συνειδητοποιημένος, ο κ. Πάναρης δηλώνει στο SigmaLive ότι γλίτωσαν κι άλλες από τα χέρια του Ορέστη, αφού όπως προκύπτει από τις διαδικτυακές συνομιλίες του 35χρονου, αυτός συνομιλούσε και με άλλες γυναίκες. Από τα καταστήματα του κ. Πάναρη είχαν περάσει και οι δολοφονηθείσες γυναίκες, όπως μας αναφέρει.

Πηγή: Sigma Live