κυκλοφοριακό-φράκαρε-η-αθήνα-ουρές-729809
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.11.2021 | 10:28

Κυκλοφοριακό: «Φράκαρε» η Αθήνα -Ουρές & ταλαιπωρία

Η απεργία σήμερα σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ προκαλεί απίστευτη κίνηση στους δρόμους και μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Η άνοδος και η κάθοδος του Κηφισού  είναι μπλοκαρισμένη, ενώ μεγάλες καθυστερήσεις εντοπίζονται επίσης σε Κηφισίας, Αλεξάνδρας, Μεσογείων.

Ειδικότερα, στο ανοδικό ρεύμα του Κηφισού, η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Ιεράς Οδού και καταλήγει  στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στο ρεύμα προς Πειραιά, το μποτιλιάρισμα αρχίζει από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι και τα Πατήσια. Απροσπέλαστη η λεωφόρος Αθηνών.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα σημειώνεται και επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές, από το Νέο Ψυχικό μέχρι και το ύψος της Πανόρμου.

Χαοτικό μποτιλιάρισμα με ουρά χιλιομέτρων από οχήματα που κινούνται σημειωτόν υπάρχει αυτή την ώρα στη λεωφόρο Μεσογείων, στο καθοδικό ρεύμα. Η κίνηση εκτείνεται από το ύψος στο Κοντόπευκο έως και τη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη.

Επί της λεωφόρου Κατεχάκη, κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί στο ανοδικό ρεύμα.

Στο κέντρο της Αθήνας, τώρα, η λεωφόρος Συγγρού παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα στο ρεύμα προς Αθήνα, από Φαρμακίδου μέχρι Πετμεζά.

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο καθοδικό ρεύμα, μετά το Χίλτον, ενώ «κολλημένα» ΙΧ υπάρχουν και επί της Αρδηττού.  Στο «κόκκινο» και η Ηλιουπόλεως.