Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Αθηνών -Σουνίου

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 3 Οκτωβρίου 2020 - 10:24
  • Comments Off

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής για την καλύτερη διευκόλυνση των οδηγών στη Λεωφόρο Αθηνών -Σουνίου για την αποκατάσταση των βλαβών που εντοπίστηκαν στη σήραγγα «Λουμπάρδα» (Τρύπες του Καραμανλή)

Στη λύση χρήσης φωτεινού σηματοδότη,  ώστε να γίνεται εναλλάξ  η κυκλοφορία από το πλήρες πλάτος εναπομένουσας σήραγγας «Λουμπάρδα» (Τρύπες του Καραμανλή) για το διάστημα που θα πραγματοποιούνται τα έργα αποκατάστασης των βλαβών, κατέληξε η αρμόδια Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής.

Η ενεργοποίηση του φωτεινού σηματοδότη αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα  το μεσημέρι. Έως εκείνη την ώρα η προσπέλαση των διερχομένων οχημάτων επί της Εθνική οδού 91 προς το αποκλεισμένο τμήμα της Λεωφόρου Αθηνών  – Σουνίου  διεξάγεται μέσω του άξονα Λεωφόρου  Ευελπίδων –  Λεωφόρου  Αγίας Μαρίνας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης θα πραγματοποιήσει σήμερα Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 12:30 το μεσημέρι επιτόπια επίσκεψη για να επιθεωρήσει τις εργασίες και να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης του έργου.

Να σημειωθεί ότι η επιλογή ενεργοποίησης του φωτεινού σηματοδότη προκρίθηκε  σε συνεννόηση με την τροχαία Αθηνών, καθώς κρίνεται ότι επιτυγχάνει το υψηλότερο επίπεδο οδικής ασφάλειας για τους χρήστες της οδού με την μικρότερη δυνατή όχληση.

Η αρμόδια Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής για την υλοποίηση της παρέμβασης χρήσης φωτεινού σηματοδότη έχει εκπονήσει σχετική μελέτη.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΟΥΝΙΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!