κτηνωδία-στα-χανιά-κρέμασαν-σκύλο-στη-978850
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.01.2022 | 19:29

Κτηνωδία στα Χανιά: Κρέμασαν σκύλο στην πλατεία χωριού -Προσοχή: σκληρές εικόνες

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι και επισκέπτες του χωριού Μεγάλα Χωράφια στα Χανιά. Τα ξημερώματα, άγνωστοι κρέμασαν ένα κυνηγόσκυλο στην κεντρική πλατεία του χωριού. Την νέα κτηνωδία έκανε γνωστή με ανάρτησή της η πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, Νατάσα Μπομπολάκη. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Αναλυτικά αναφέρει η κ. Μπομπολάκη:

“Συνεχίζουμε την παράδοση και με τον νέο χρόνο. Στην πλατεία του χωριού μέσα, στα Μεγάλα Χωράφια. Ενημερώθηκα πριν από λίγο και αμέσως ενημέρωσα τον Διευθυντή της Ασφαλείας Χανίων. Δύστυχο ζώο τι θα πέρασες στα χέρια του δολοφόνου. Υπάρχουν στοιχεία που θα ερευνηθούν.

Το πτώμα του ζώου κρεμασμένο φωτογράφησαν έντρομοι διερχόμενοι αλλοδαποί τουρίστες, αλλά ένας υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου πήγε, το ξεκρέμασε , το πέταξε σε παρακείμενο κάδο σκουπιδιών, όπου το είδε άλλος πολίτης και το έβγαλε κλπ. Μιλάμε για γκραν γκινιόλ αλά ελληνικά.

Εν τω μεταξύ ελεύθεροι κυκλοφορούν οι δολοφόνοι άλλων κρεμασμένων ζώων, μολονότι έχουν περάσει μήνες και μήνες και παρά το γεγονός, ότι δυο περιπτώσεις υπήχθησαν στην κατηγορία του κακουργήματος. Οι υποθέσεις βρίσκονται κάπου στην Εισαγγελία Χανίων .

Αναρωτιέστε γιατί συνεχίζεται αμείωτο το έγκλημα κατά των ζώων; Λόγω ατιμωρησίας φυσικά.”