Κτηματολόγιο: Παράταση για τρεις δήμους του νομού Σερρών

Παράταση λίγων εβδομάδων δίνει το Κτηματολόγιο στην ανάρτηση των Κτηματολογικών Στοιχείων για τρεις δήμους του νομού Σερρών.

Η απόφαση του Κτηματολογίου ορίζει νέα ημερομηνία τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 και αφορά στους καλλικρατικούς δήμους Ηράκλειας, Σερρών και Σιντικής.

Υπενθυμίζεται πως -σε ό,τι αφορά τη διαδικασία της κτηματογράφησης- το Κτηματολόγιο «ανακοίνωσε» σιωπηρή παράταση, προειδοποιώντας ότι μέσα στους πρώτους μήνες του 2020 θα αρχίσουν να εκδίδονται τα πρώτα πρόστιμα για καθυστερήσεις.

Οπως ανακοίνωσε το Κτηματολόγιο, τα Προσωρινά Κτηματολογικά Διαγράμματα και οι Προσωρινοί Κτηματολογικοί Πίνακες θα αναρτηθούν στα Γραφεία Κτηματογράφησης και θα παραμείνουν αναρτημένα μέχρι τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019.

Οποιος έχει έννομο συμφέρον μπορεί μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία να υποβάλει αίτηση διόρθωσης ή ένσταση κατά των στοιχείων της Ανάρτησης στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης.

Για τους κατοίκους αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο η αντίστοιχη προθεσμία είναι η Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΔΗΜΟΥΣ, ΤΡΕΙΣ, ΣΕΡΡΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!