κτελ-ζακύνθου-έκπτωση-για-όσους-ταξιδ-394030
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.02.2018 | 15:45

ΚΤΕΛ Ζακύνθου: Έκπτωση για όσους ταξιδέψουν στην Αθήνα για το συλλαλητήριο

“Βροντερό παρών”, όπως δείχνουν τα πράγματα θα δώσει η Ζάκυνθος την ερχόμενη Κυριακή στο μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που θα γίνει στην Αθήνα καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να ταξιδέψουν. Σχεδόν 26 χρόνια μετά, οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου 2018 στην πλατεία Συντάγματος, αισιοδοξούν πως ο παλμός και όγκος θα είναι ανάλογος του 1992, μετά και τη μαζική παρουσία του κόσμου στην Θεσσαλονίκη που προηγήθηκε.

Την επιθυμία τους αυτή έρχεται να ενισχύσει για άλλη μια φορά το ΚΤΕΛ Ζακύνθου όπου μετά την απόφαση που έλαβε η διοίκησή του σε όποιον θελήσει να ταξιδέψει μετ’ επιστροφής να παρέχει ειδική έκπτωση 30%. Η απόφαση αυτή αφορά στα δρομολόγια της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου με αναχώρηση από Ζάκυνθο και επιστροφή από την Αθήνα. Για όσους δεν προλάβουν αυθημερόν η επιστροφή τους μπορεί να γίνει με το ίδιο καθεστώς και την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018.

“Το σημείο εκκίνησης της απόφασης που λάβαμε είναι η παροχή προς τον πολίτη της δυνατότητας να συμμετέχει στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα για το Μακεδονικό. Μάλιστα, η ειδική έκπτωση αφορά τα δρομολόγια συγκεκριμένων ωρών δυο ημερών καθόσον κάποιος μπορεί να μην προλάβει να επιστρέψει αυθημερόν. Η πρωτοβουλία αυτή συγκαταλέγεται σε εκείνες που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα και προσφέρουν πραγματική ανάσα σε μια συνεχώς δοκιμαζόμενη κατηγορία πολιτών από την οικονομική κρίση. Δεν θα μπορούσαμε να μην δείξουμε κοινωνική ευθύνη και τούτη την φορά” δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Διονύσης Κακολύρης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει προς τα έξω ο κοινωνικός χαρακτήρας του, αφού και στο πρόσφατο παρελθόν οι τιμές των εισιτηρίων κινήθηκαν πτωτικά για ειδικές κατηγορίες όπως οι εκπαιδευτικοί, οι φοιτητές και οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Που μέσα σε σύγχρονες συμπληγάδες, με τεράστιες προκλήσεις, σημαντικό ανταγωνισμό, έντονη δραστηριότητα στις συγκοινωνίες και τις μεταφορές, σε ένα περιβάλλον που διαρκώς αλλάζει και δημιουργεί ευκαιρίες.

Εξάλλου, η πολύχρονη παρουσία του ΚΤΕΛ και ο επαγγελματισμός της Διοίκησης και των οδηγών, επιβεβαιώνουν τα όσα κατά καιρούς έχουν προσφέρει. Πολύ καλά λεωφορεία, καθαρά, με ίντερνετ, τηλεόραση και κάθε τι που κάνει το ταξίδι όσο γίνεται πιο άνετο. Αυτά μαζί με την ευγένεια και τη καλή διάθεση εξυπηρέτησης όλου του προσωπικού δημιουργούν ένα αίσθημα άνεσης και ασφάλειας.