Κρούσμα ψώρας σε σχολείο

Για δύο ημέρες θα παραμείνει σχολείο στη Θεσσαλονίκη λόγω ενός κρούσματος ψώρας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το thestival, το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, θα παραμείνει κλειστό σήμερα και αύριο. Μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας τόνισε ότι «πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο είχε να κάνει με έναν μαθητή».

Ο κ. Κόπτσης επισήμανε ότι έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου το σχολείο να απολυμανθεί, ενώ αναμένεται να γίνει και απεντόμωση του κτηρίου για καθαρά προληπτικούς λόγους. Οι αρμόδιες αρχές επιλήφθηκαν και για τον καθαρισμό των μαθητών.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα, όλα είναι εντάξει», είπε ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας τονίζοντας ότι η απόφαση του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου για διήμερο «λουκέτο» στο σχολείο ήταν περισσότερο για λόγους πρόληψης. Το σχολείο αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά την προσεχή Δευτέρα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΡΟΥΣΜΑ, ΣΧΟΛΕΙΟ, ΨΩΡΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!