κρήτη-τσάκωσαν-απατεώνα-που-πούλησε-α-497229
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.10.2018 | 12:38

Κρήτη: Τσάκωσαν απατεώνα που πούλησε ανύπαρκτο φορτηγό

Για πρώτη φορά εντοπίστηκε και συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου ένας επιτήδειος που εξαπάτησε πατέρα και γιο σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου Χανίων, εισπράττοντας χρήματα για να τους πουλήσει ένα φορτηγό το οποίο όμως δεν τους έστειλε ποτέ, αντίθετα με όσα είχαν συμφωνήσει.

Πρόκειται για έναν 33χρονο Έλληνα, τα στοιχεία του οποίου εξακριβώθηκαν από την προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Κισσάμου, οι οποίοι ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στο αστυνομικό τμήμα Αχαρνών στην Αττική. Εκείνοι τον βρήκαν στο σπίτι του στο Μενίδι, τον συνέλαβαν και τον έβαλαν στο πλοίο για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για απάτη μέσω διαδικτύου.

Ο 33χρονος είχε αναρτήσει αγγελία σε ιστοσελίδα για την πώληση ενός Ι.Χ. φορτηγού και επικοινώνησαν μαζί του ένας 49χρονος αλλοδαπός και ο 18χρονος γιος του. Ο δράστης τους έπεισε να καταβάλλουν σε τραπεζικό λογαριασμό του μέρος του τιμήματος ύψους 4.500 ευρώ, για την αγορά του οχήματος, όμως αμέσως μετά διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί τους.