Κρήτη: Θετικό κρούσμα σε κατασκήνωση στα Χανιά – Τα μέτρα που θα πάρει η διεύθυνση

Θετικό κρούσμα εντοπίστηκε σε κατασκήνωση στην Κρήτη, η οποία βρισκόταν στο Ακρωτήρι των Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατασκήνωση φιλοξενεί 200 παιδιά και θα ακολουθήσει ιχνηλάτηση των ατόμων που είχε επαφή το παιδί που βρέθηκε θετικό, ενώ υπάρχουν φόβοι και για περισσότερα θετικά κρούσματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διεύθυνσης της κατασκήνωσης:

«Αγαπητοί γονείς

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την Τετάρτη 7 Ιουλίου μας γνωστοποιήθηκε από τον ΕΟΔΥ ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα covid-19 στην κατασκήνωσή μας.

Αμέσως εφαρμόσαμε και ενεργοποιήσαμε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ σύμφωνα με το οποίο ενημερώθηκαν οι γονείς και προληπτικά απομακρύνθηκαν όλα τα παιδιά που διέμεναν στο ίδιο σπιτάκι με το θετικό κρούσμα από το χώρο της κατασκήνωσης.

Η διεύθυνσης της κατασκήνωσης και το προσωπικό μας έχοντας εμπειρία 30 ετών τηρεί απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες δημόσιας ασφάλειας και υγιεινής έχουσα πρωτίστως ως μέλημα της , την προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων των κατασκηνωτών .

Για το λόγο αυτό αποφασίζουμε να κλείσουμε τη κατασκήνωση για το χρονικό διάστημα από 10 έως 15 Ιουλίου για να απολυμάνουμε τους χώρους και να κάνουμε τεστ σε όλο το προσωπικό μας και να επιστρέψουμε στις 16 Ιουλίου με την έναρξη της Β περιόδου.

Εκ της διευθυνσεως.»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, COVID-19, ΘΕΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]