κρήτη-στη-φυλακή-ο-31χρονος-που-ξυλοκόπ-962611
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.11.2022 | 16:35

Κρήτη: Στη φυλακή ο 31χρονος που ξυλοκόπησε άγρια ζευγάρι ηλικιωμένων

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 31χρονος ο οποίος το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ξυλοκόπησε άγρια τους ηλικιωμένους ιδιοκτήτες του σπιτιού του επειδή δε του έδιναν χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 31χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, αμέσως μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Ηρακλείου.

Ο νεαρός οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις για πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος των ηλικιωμένων αλλά και διώξεις, κακουργηματικού χαρακτήρα, για την απόπειρα ένοπλης ληστείας.

Κατόπιν τούτου, οδηγήθηκε στο γραφείο της Ανακρίτριας από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Το χρονικό των επιθέσεων σε ηλικιωμένους αλλά και σε περίπτερο

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος είχε εμπλακεί και σε απόπειρα ένοπλης ληστείας σε περίπτερο στις 5 Σεπτεμβρίου σε περιοχή του Ηρακλείου.

Επιπλέον το περασμένο Σάββατο ξυλοκόπησε άγρια τους ηλικιωμένους ιδιοκτήτες του σπιτιού που ενοικιάζει όταν εκείνοι αρνήθηκαν να του δώσουν δανεικά και του ζήτησαν τα ενοίκια που τους χρωστά.

Ο ίδιος χθες έλαβε εξιτήριο από την Ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν και συνελήφθη ξανά μετά από ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του.