Κρήτη-πλοίο Σαμαριά: Διάσωση παιδιών που εγκλωβίστηκαν με φουσκωτό σε παραλία

Άγιο είχαν επτά άτομα που επέβαιναν σε φουσκωτό σκάφος το οποίο εγκλωβίστηκε σε παραλία δίπλα στην Αγία Ρουμέλη νοτίως του νομού Χανίων, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, το φουσκωτό σκάφος -στο οποίο επέβαιναν επτά άτομα, ανάμεσά τους τρία ανήλικα παιδιά, δύο, τριών και πέντε ετών- γέμισε νερά.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν κακές λόγω του αέρα και έτσι έγινε πολύ δύσκολο το έργο της διάσωσής τους. Ευτυχώς ένας εξ αυτών πήγε περπατώντας και ειδοποίησε. Στην αρχή πήγε ένα σκάφος αλλά ήταν αδύνατον να προσεγγίσει λόγω των ισχυρών ανέμων. Ευτυχώς πήγε ο καπετάνιος του πλοίου Σαμαριά, το οποίο εκετελούσε το δρομολόγιο του. Μάλιστα, έσωσε και έναν περιπατητή που είχε εγκλωβιστεί στη διπλανή παραλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την επέμβαση του πλοίου «Σαμαριά» είχε επιχειρήσει ένας καπετάνιος με μικρότερο σκάφος να σώσει τα άτομα που επέβαιναν στο φουσκωτό, αλλά αυτό ήταν ανέφικτο, αφού στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΙΑΣΩΣΗ, ΦΟΥΣΚΩΤΟ, ΠΛΟΙΟ ΣΑΜΑΡΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!