κρήτη-ομολόγησε-τηλεοπτικά-η-38χρονη-1084855
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.10.2022 | 20:42

Κρήτη: «Ομολόγησε» τηλεοπτικά η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό

Συνεχίζει να αναζητείται από τις Αρχές η 38χρονη εν διαστάσει σύζυγος του 36χρονου θύματος της επίθεσης με καυστικό υγρό στην Κρήτη.

Ενώ το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η 38χρονη μίλησε στον Alpha λέγοντας πως όντως έριξε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό στον 36χρονο επειδή «θόλωσε» μετά από μία ακόμα άσχημη συμπεριφορά του εναντίον της.




Παράλληλα, ανέφερε πως είχε ακόμα συναισθήματα για τον εν διαστάσει σύζυγό της και τις τελευταίες 40 ημέρες συναντιόντουσαν.

«Εκείνο το βράδυ με απειλούσε πως αν κάνω σχέση με άλλον άνδρα θα βάλει να με σκοτώσουν», είπε μιλώντας στον Alpha τονίζοντας πως μετά τις απειλές αλλά και την επίθεση σε βάρος της έβγαλε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό – που είχε στην κατοχή της για άμυνα, όπως υποστήριξε – και του το έριξε.




Στη συνέχεια, μάλιστα, η 38χρονη ανέφερε πως έχει πέσει θύμα κακοποίησης τόσο από τον ίδιον όσο και από τον αδελφό του θύματος ενώ έχει καταθέσει στο παρελθόν και μήνυση στις αρχές για ενδοοικογενειακή βία. Τέλος, η 38χρονη ανέφερε πως «ο άνθρωπος αυτός μου πήρε τα πάντα και διαρκώς φοβάμαι».