κρήτη-νάρκωνε-τον-πατέρα-και-βίαζε-τη-13-438349
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.12.2018 | 14:31

Κρήτη: Νάρκωνε τον πατέρα και βίαζε τη 13χρονη κόρη του

Έναν πραγματικό εφιάλτη βίωνε επί δύο μήνες το περασμένο καλοκαίρι στα Χανιά ένα 13χρονο κορίτσι βελγικής καταγωγής, το οποίο φέρεται να έπεσε επανειλημμένα θύμα βιασμού από έναν στενό φίλο του πατέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flash News, ο φερόμενος ως δράστης με καταγωγή από τον Λίβανο, επισκεπτόταν το σπίτι της οικογένειας, βίαζε το άτυχο κορίτσι και στη συνέχεια το εκβίαζε και το απειλούσε να μην πει σε κανέναν τίποτα γιατί θα σκότωνε την ίδια και τον πατέρα της.

Μάλιστα για να μην γίνει αντιληπτό κάτι στον πατέρα της 13χρονης, ο Λιβανέζος “φίλος” φρόντιζε να ρίχνει στο ρόφημα του πατέρα ισχυρά υπνωτικά χάπια που τον έθεταν σε πλήρη λήθαργο.

Η 13χρονη μετά που επέστρεψε στο σπίτι της στο Βέλγιο, επιχείρησε δυο φορές να αυτοκτονήσει σύμφωνα με την καταγγελία. Η μητέρα του κοριτσιού ανησυχώντας για το παιδί της, έψαξε το κινητό της και εκεί είδε έκπληκτη τα μηνύματα του σάτυρου καθώς και τις απειλές του. Τότε η μητέρα, του έστειλε μήνυμα υποδυόμενη ότι ήταν η 13χρονη. Εκείνος απάντησε στέλνοντας ένα ακατάλληλο προσωπικό του βίντεο. Τότε ήταν που αποκαλύφθηκαν όλα.

Η μητέρα με το κορίτσι κατήγγειλαν το περιστατικό στις αρχές και μετά από σήμα της Ιντερπόλ, προχώρησε η διερεύνηση και η σύλληψη από τις αστυνομικές αρχές Χανίων, του κατηγορούμενου που μένει μόνιμα στα Χανιά.