κρήτη-έκρυβε-την-κοκαΐνη-στο-μπουκάλι-406458
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.05.2018 | 17:57

Κρήτη: Έκρυβε την κοκαΐνη στο μπουκάλι του σαμπουάν

Σε ένα μπουκάλι… σαμπουάν έκρυψε ένας 31χρονος από την Αλβανία την κοκαΐνη, θεωρώντας ότι οι Αρχές δεν θα το ανακάλυπταν ποτέ.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, ο άνδρας συνελήφθη σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου.

Ο εντοπισμός της κοκαΐνης έγινε στο πλαίσιο των συστηματικών ελέγχων που γίνονται κατά τον κατάπλου των πλοίων.

Με βάση τα στοιχεία, ο 31χρονος από την Αλβανία εντοπίστηκε αρχικά από τους λιμενικούς να έχει στην κατοχή του ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1,6 γραμμαρίων.

Όμως, σε δεύτερο έλεγχο, οι Αρχές διαπίστωσαν ότι ο 31χρονος είχε κόψει το κάτω μέρος της συσκευασίας σαμπουάν μέσα στην οποία είχε κρύψει άλλα 34,8 γραμμάρια κοκαϊνης τα οποία ήταν σε 4 πλαστικές συσκευασίες!

Επίσης, εντοπίστηκαν μια ζυγαριά ακριβείας η οποία θυμίζει πολύ ιμομπιλάιζερ αυτοκινήτου, καλαμάκι με υπολείμματα κοκαϊνης, 2 κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ.

Σε βάρος του 31χρονου Αλβανού ισχύει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Ο συλληφθείς τέθηκε υπό κράτηση και αύριο αναμένεται ότι θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.