κρήτη-αυτός-είναι-ο-44χρονος-δράστης-τη-863228
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.06.2022 | 16:10

Κρήτη: Αυτός είναι ο 44χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας

Ο 44χρονος δολοφόνος του 22χρονου στον Μυλοπόταμο, στην Κρήτη, παραδόθηκε σήμερα το πρωί και θα απολογηθεί στις Aρχές στις 6 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος που ευθύνεται για τη δολοφονία του 22χρονου προσήλθε μαζί με τον συνήγορό του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και ομολόγησε την πράξη του, ενώ παράλληλα παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε τον άτυχο 22χρονο έξω από το σπίτι της αδελφής του, στην περιοχή του Μυλοποτάμου, στην Κρήτη.

Ο 44χρονος, που πυροβόλησε τρεις φορές τον άτυχο 22χρονο πατέρα ενός νεογέννητου παιδιού, θα απολογηθεί στις 6 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν διαφορές για τα βοσκοτόπια και είναι πιθανό αυτό να όπλισε το χέρι του 44χρονου. Ο δράστης είναι πατέρας δύο παιδιών.

Το άγριο φονικό συνέβη στον Αργουλιό Μυλοποτάμου, ένα μικρό χωριό μόλις 50 κατοίκων.

Ήταν μια ημέρα γιορτής για το μικρό ορεινό χωριό και τίποτα το πρωί της Κυριακής δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Ο 44χρονος δράστης, πυροβόλησε πισώπλατα τον 22χρονο για λίγα στρέμματα γης.

Θύμα και θύτης ήταν γείτονες, αφού σύμφωνα με πληροφορίες τα σπίτια τους είναι δίπλα-δίπλα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά το θύμα και ο δράστης συναντήθηκαν σε κάποιο σημείο του χωριού και διαπληκτίστηκαν έντονα.

Ο 44χρονος αποχώρησε, αλλά αργότερα επέστρεψε και εντόπισε τον 22χρονο έξω από το σπίτι της αδελφής του, τον οποίο πυροβόλησε πισώπλατα 4 φορές και τον σκότωσε.

Οπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, τα μέλη των δύο οικογενειών είχαν συχνά φασαρίες ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν για διαφορές που τις χώριζαν και οι οποίες ερευνάται εάν ήταν μόνο κτηματικές.