κρήτη-αυτή-είναι-η-29χρονη-γαλλίδα-που-α-918760
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.06.2021 | 20:18

Κρήτη: Αυτή είναι η 29χρονη Γαλλίδα που αγνοείται (φωτο)

Ακόμη αγνοούμενη είναι η 29χρονη Γαλλίδα που βρισκόταν για διακοπές μόνη της στα Χανιά και τα ίχνη της χάθηκαν στις 24 ιουνίου, μετά από μία δημοσίευση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έλεγε ότι βρισκόταν στο Ελαφονήσι.

Στην περιοχή έχει στηθεί πολύ μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού της κοπέλας με τις αρχές να «χτενίζουν» μια περιοχή που εκτείνεται από το ακρωτήρι Κριός και φτάνει μέχρι και το Ελαφονήσι.

Όπως όλα δείχνουν η 29χρονη κοπέλα πήγε με αυτοκίνητο μέχρι τον Κριό και μετά ξεκίνησε πεζοπορία μέχρι το Ελαφονήσι, όπου στην δημοσίευση της έλεγε ότι είχε περπατήσει για 3 ώρες.

Επίσης, να σημειωθεί πως οι έρευνες γίνονται και από αέρος με τρία drones, ένα της Πυροσβεστικής Χανίων, ένα εθελοντή από την Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Παλαιόχωρας και ένα των Σαμαρειτών απο την Κίσαμο, με σκάφος του Λιμενικού από την Παλαιόχωρα, ενώ συμμετέχει και σκύλος από την εθελοντική Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών και μέλη του Ερυθρού Σταυρού Κισάμου. Στην περιοχή παρών ήταν και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Χανίων Γιάννης Βερυκοκίδης.