κρήτη-απολογείται-σήμερα-ο-51χρονος-που-725264
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.01.2020 | 09:13

Κρήτη: Απολογείται σήμερα ο 51χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε 79χρονο

Απολογείται σήμερα, ενώπιον των ανακριτικών Αρχών, ο 51χρονος που σκότωσε τον 79χρονο Κώστα Χατζάκη, την περασμένη εβδομάδα στις Μοίρες Ηρακλείου.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια κατά τη διάρκεια της απολογίας του δράστη. Οι συγγενείς του θύματος είναι εξοργισμένοι με τον ισχυρισμό του 51χρονου ότι δεν θυμάται τίποτα και ότι για όλα έφταιγε το αλκοόλ, καθώς πριν το έγκλημα είχε καταναλώσει όπως ισχυρίζεται μεγάλες ποσότητες ρακί.

Ο 51χρονος αντιμετωπίζει διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 51χρονος γυμναστής παρακολουθούσε για μέρες το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του και σύμφωνα με μαρτυρίες δεν ήταν η πρώτη φορά το βράδυ της περασμένης Τρίτης που πήγαινε στο σπίτι της.

Οργισμένοι οι συγγενείς του 79χρονου

Οργισμένοι είναι οι συγγενείς του 79χρονου θύματος. Όταν ο δράστης οδηγήθηκε στα δικαστήρια Ηρακλείου προκειμένου να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, εκεί βρισκόταν πλήθος κόσμου, μεταξύ άλλων και η κόρη του 79χρονου.