kρήτη-αναβιώνει-στις-δικαστικές-αίθου-555823
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.01.2020 | 09:55

Kρήτη: Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες το άγριο έγκλημα με τις… μαγκούρες

Στις αίθουσες του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, αναβιώνει σήμερα σε δεύτερο βαθμό το φονικό του Αντισκαρίου, που έγινε τον Μάρτιο του 2014.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν τρεις άνδρες, δύο αδέλφια 39 και 30 ετών καθώς και ένας 32χρονος φίλος τους. Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε επιβάλει και στους τρεις την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Μαρτίου 2014, ο άτυχος 51χρονος με το αυτοκίνητό του στο οποίο επέβαινε και ο γιος του, προσπάθησε να διασχίσει ένα στενό δρόμο στο Αντισκάρι, όταν από την αντίθετη κατεύθυνση έφθανε ένα άλλο όχημα με οδηγό τον 39χρονο κατηγορούμενο από το Αντισκάρι και συνοδηγό τον 32χρονο φίλο του από τη Γέργερη.

Ο άνδρας ζήτησε από τον 39χρονο να μετακινήσει το όχημά του για να περάσει, ο φερόμενος ως δράστης αφού βγήκε από το αυτοκίνητο μαζί με τον 32χρονο φίλο του άρχισαν να προκαλούν φθορές με μαγκούρες που είχαν μαζί του στο όχημα του άτυχου 51χρονου. Η συμπλοκή πολύ γρήγορα πήρε τραγικές διαστάσεις, αφού στην παρέα των δύο κατηγορουμένων προστέθηκε και ο 30χρονος αδελφός του οδηγού. Και οι τρεις μαζί ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 51χρονο.

Πηγή: cretapost.gr