κρήτη-ακρωτηριάστηκε-29χρονος-οδηγός-μ-701584
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.03.2023 | 20:59

Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε 29χρονος οδηγός μηχανής μετά από τροχαίο

Δραματική ήταν η κατάληξη του τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στα Χανιά, ύστερα από τη σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή που οδηγούσε ένας 29χρονος, ο οποίος ακρωτηριάστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από zarpanews και flashnews, το ατύχημα έγινε γύρω στις 7 το πρωί Χανιά στη συμβολή των οδών Μυλωνογιάννη και Γρηγορίου Ε. Ο 29χρονος οδηγός της μηχανής που συγκρούστηκε με το διερχόμενο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, ενώ από τη σφοδρότητα προκλήθηκαν υλικές ζημιές και σε τζαμαρία καταστήματος στο σημείο.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματισμένο νεαρό και να τπν μεταφέρει στο νοσοκομείο. Αποτέλεσμα ήταν να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείου Χανίων, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αφού από τη σύγκρουση ακρωτηριάστηκε στην ποδοκνήμη ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο- φέρει θλάσεις και στο κεφάλι.

Το τροχαίο έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και προανάκριση για τα εξακρίβωση των αιτιών διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Χανίων.