Κραουνάκης: Το βιβλίο του Ντάνου το «ρούφηξα» μέσα σε ένα βράδυ

Με τα καλύτερα λόγια για το βιβλίο του Γιώργου Αγγελόπουλου αλλά και τον ίδιο μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε πως τον γνώρισε αλλά και πόσο πολύ του άρεσε το βιβλίο του.

«Στην εκπομπή του φίλου μου Γιώργου Μανιάτη έκανα μια αναφορά ψύχραιμη, έγινε ένα σχόλιο για το βιβλίο του Ντάνου από το Survivor και είπα εντάξει μην πυροβολούμε τους ανθρώπους, ας διαβάσουμε το βιβλίο. Την επόμενη μέρα βρήκα ένα μήνυμα στο κινητό που έλεγε “Κύριε Κραουνάκη σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια που είπατε για εμένα, θα ήθελα να σας συναντήσω και να σας φέρω το βιβλίο μου. Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος).” Το αμέσως επόμενο Σάββατο συναντήθηκα με το παιδί αυτό σε ένα ωραίο τραπεζάκι, τσιμπολογήσαμε, ήπιαμε τα καφεδάκια μας και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μου χάρισε το βιβλίο του. Πρέπει να σας πω ότι το παιδί που γνώρισα είναι ένας άνθρωπος σοβαρός, με κουλτούρα, με υγιή σκέψη. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν ήθελε να καπνίσει δημόσια, γιατί λέει η εικόνα που δίνουμε στα παιδιά όταν μας βλέπουν με το τσιγάρο δεν είναι σωστή. Το βιβλίο του Ντάνου το “ρούφηξα” μέσα σε ένα βράδυ και με ξεκούρασε κιόλας και μου έδωσε χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΒΙΒΛΙΟ, ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ, ΝΤΑΝΟΥ, ΡΟΥΦΗΞΑ, ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!