κοζάνη-εστιάτορας-έστησε-φέρετρα-στη-789327
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.06.2020 | 13:30

Κοζάνη: Εστιάτορας έστησε φέρετρα στην είσοδο του μαγαζιού και ξάπλωσε μέσα

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 16 Ιουνίου στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης, όταν άντρας τοποθέτησε φέρετρα στην είσοδο καταστήματος εστίασης και ο ίδιος ξάπλωσε σε  ένα από αυτά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο άνδρας το πρωί της ίδιας ημέρας, τοποθέτησε δύο φέρετρα έξω από το μαγαζί εστίασης επί της οδού Ειρήνης, θέλοντας με αυτόν τον παράδοξο τρόπο να εκφράσει την δυσαρέσκεια του για τα τραπεζοκαθίσματα που βρίσκονται παραπλεύρως στην στοά του καταστήματος, αφού ο ίδιος διατηρεί οίκημα στον δεύτερο όροφο του ίδιου κτιρίου.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Αστυνομία, όπου αρχικά έγινε σύσταση στον άνδρα για την ενέργεια αυτή, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο ίδιος άντρας τοποθέτησε ξανά τα φέρετρα και μάλιστα ξάπλωσε μέσα σε ένα από αυτά. Για δεύτερη φορά ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που συνέλαβε τον άνδρα και ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες ενέργειες.

Το ασυνήθιστο αυτό θέαμα οι περισσότεροι περαστικοί το αντιμετώπισαν με χιούμορ, ενώ και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δήλωσε στο KOZANILIFE.GR: «Ότι διάφορες και να έχεις, δεν λύνονται με αυτό τον τρόπο», ενώ ο ίδιος επιφυλάσσεται για κάθε άλλη νόμιμη ενέργεια που του δίνει ο νόμος.