κουτσελίνη-ζητώ-συγγνώμη-αλλά-ποτέ-δε-902788
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.05.2021 | 14:15

Κουτσελίνη: Ζητώ συγγνώμη αλλά ποτέ δεν είπα αυτά που γράφτηκαν

Θέση για τα όσα γράφηκαν το Σαββατοκύριακο για το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νέα Σμύρνη και τις αναφορές της για τον 22χρονο πήρε μέσα από την εκπομπή της η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη.

Στην εκπομπή της Πέμπτης (06/5) στο Star και μετά τη δημοσίευση του βίντεο από την κοπέλα στο οποίο καταγράφεται ο 22χρονος να την ακολουθεί έως το σπίτι της με τα γεννητικά του όργανα έξω, προσπαθώντας μάλιστα να μπει μέσα στην πολυκατοικία, η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη είπε χαρακτηριστικά:

«Την κοπέλα δεν την έχουμε εντοπίσει ακόμη και δεν ξέρουμε αν είναι άλλη εκδίκηση από πίσω, αλλά έχει ανεβάσει ένα πολύ ωραίο αγόρι το οποίο έχει έξω τα γεννητικά του όργανα και την ακολουθεί».

Η παραπάνω δήλωση προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα Social Media. Ωστόσο, όπως υποστήριξε στη σημερινή εκπομπή (10/05) η Ζήνα Κουτσελίνη κάτι τέτοιο δε συνέβη.

«Έξι χρόνια τώρα και 30 στο σύνολο της καριέρας μου, νομίζω ότι έχω δείξει απόλυτο σεβασμό στη γυναίκα. Κάποιος ξεκίνησε να γράφει κάτι ψευδώς. Πήραν ένα κομμάτι και το έγραψαν χωρίς να δουν το βίντεο. Αυτός που έγραψε αυτά που είπα την πρώτη φορά κατέβασε και το προφίλ. Ποτέ δεν θα έλεγα ότι ένας ωραίος δε μπορεί να είναι βιαστής. Και μίλησα για εκβιασμό και εκδίκηση από ζευγάρια. Δε θα μπορούσα να πω ποτέ ότι ένας ωραίος άντρας δεν μπορεί να είναι βιαστής. Κάποιος παρεξήγησε μία πάσα πριν το βίντεο και το ανέβασε ψευδώς. Δυστυχώς σας παρέσυραν σε ένα ψευδές κείμενο», είπε η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στους τηλεθεατές της.

«Αν έστω και για λίγο νιώσατε ότι θα μπορούσα να το έχω πει αυτό, σας ζητάω συγγνώμη αλλά η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε σκέφτηκα να υπονοήσω κάτι τέτοιο. Και ουδέποτε το είπα», πρόσθεσε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Τι είπε η Κουτσελίνη

Πάντως, στο παρακάτω βίντεο και συγκεκριμένα στο 15.20 η παρουσιάστρια λέει: «Την κοπέλα δεν την έχουμε εντοπίσει ακόμη και δεν ξέρουμε αν είναι άλλη εκδίκηση από πίσω, αλλά έχει ανεβάσει ένα πολύ ωραίο αγόρι το οποίο έχει έξω τα γεννητικά του όργανα και την ακολουθεί».