κουκάκι-ο-53χρονος-προσπαθούσε-να-πείσε-1038259
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.06.2022 | 12:46

Κουκάκι: Ο 53χρονος προσπαθούσε να πείσει την 46χρονη να τα ξαναβρούν

Μία ακόμη γυναικοκτονία ήρθε στο φως. Αυτή τη φορά στο Κουκάκι, με θύμα μια 46χρονη που έπεσε θύμα δολοφονίας τα ξημερώματα της Παρασκευής (24.06.2022) από τον 53χρονο εν διαστάσει σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους.

Ο 53χρονος εδώ και καιρό είχε φύγει από το σπίτι, στο οποίο έμενε μαζί με την 46χρονη και τον γιο τους στο Κουκάκι.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι είχε νοικιάσει άλλο σπίτι πολύ κοντά σε αυτό της εν διαστάσει συζύγου και την επισκεπτόταν συχνά προσπαθώντας να την πείσει να τα ξαναβρούν. Η τελευταία φορά όμως που συναντήθηκαν αποδείχθηκε μοιραία αφού ο 53χρονος – μετά τον έντονο καυγά τους – σκότωσε την 46χρονη, προσθέτοντας ακόμα μια γυναικτονία στη μακροσκελή μαύρη λίστα των τελευταίων εγκλημάτων.

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (24.06.2022) στην οδό Ματρόζου, μετά από έναν έντονο καυγά που είχε το ζευγάρι. Ο πρώτος που ειδοποιήθηκε για την δολοφονία της 46χρονης ήταν ο γιος της, αφού ο ίδιος του ο πατέρας του τηλεφώνησε και του είπε: «Σκότωσα τη μητέρα σου».

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε, όταν του τηλεφώνησε ο πατέρας του. Ο νεαρός πήγε στο σπίτι τους και εκεί αντίκρισε την μητέρα του μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ είχε τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της και ένα ύφασμα.

«Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ… γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου ετοιμαζόταν να φύγει… και την χτύπησα…». Αυτά ήταν, τα πρώτα λόγια του 53χρονου στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο φερόμενος συζυγοκτόνος μετά το έγκλημα έφυγε από το σπίτι και προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Αρχικά ο 53χρονος – όπως είπε στους αστυνομικούς – επιχείρησε να κόψει τις φλέβες των χεριών του, κατέληξε όμως να επιχειρεί να βάλει τέλος στην ζωή του πέφτοντας με το αυτοκίνητο του σε γκρεμό στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας. Πληροφορίες του newsit.gr μάλιστα αναφέρουν ότι ο o 53χρονος -μετά το τηλεφώνημα στον γιο του- κάλεσε και σε κάποιον συγγενή του και του είπε πως πάει να αυτοκτονήσει.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (24.06.2022), οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για τροχαίο στο 59ο χλμ Αθηνών-Σουνίου και όπως ανακάλυψαν ο τραυματισμένος οδηγός ήταν ο φερόμενος συζυγοκτόνος. Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται και λίγο μετά τις 8:00 συνελήφθη.