κούγιας-να-λάμψει-η-αλήθεια-για-τη-δολο-562548
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.12.2018 | 08:27

Κούγιας: Να λάμψει η αλήθεια για τη δολοφονία της φοιτήτριας

Να λάμψει η αλήθεια γύρω από την άγρια δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας στη Ρόδο και να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες που θα φωτίσουν όλες τις πτυχές, ζήτησε μετά την συνάντηση που είχε με την ανακρίτρια Ρόδου ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας της φοιτήτριας.

Σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι αίτημα της οικογένειας είναι να γίνει η κατ΄αντιπαράσταση εξέταση με τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της φοιτήτριας και να προχωρήσουν άμεσα όλες οι έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη από το εγκληματολογικό.

Ο Αλέξης Κούγιας συνοδευόμενος από τον ροδίτη δικηγόρο, Σάββα Παυλίδη, δήλωσαν από κοινού παράσταση πολιτικής αγωγής.

Σε ότι αφορά τις έρευνες, την Πέμπτη, ένα βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο φαίνεται η 21χρονη φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη, να συναντάται κάτω από το σπίτι της με τον 19χρονο Αλβανό που κατηγορείται για τη δολοφονία της.

Όπως φαίνεται στην αποκάλυψη από την «Δημοκρατική» της Ρόδου,ο 19χρονος φτάνει στο σπίτι της άτυχης κοπέλας, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, την περιμένει, εκείνη κατεβαίνει, της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και φεύγουν μαζί.

Σημειώνεται ότι το βίντεο έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται κάτω από το σπίτι της 21χρονης.

πηγή: Ροδιακη