κώστας-αρζόγλου-ο-γιώργος-κιμούλης-μο-869646
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.01.2021 | 11:04

Κώστας Αρζόγλου: Ο Γιώργος Κιμούλης μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση

Για την προβληματική συνεργασία που είχε στο θέατρο με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου.

Όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» στο Open ο Γιώργος Κιμούλης του «είχε κάνει τη ζωή κόλαση επί μία σεζόν».

«Ήταν κάθε μέρα σαν να πήγαινε σε καταναγκαστικά έργα» είπε ο δημοφιλής ηθοποιός και συμπλήρωσε «είμασταν στα διπλανά καμαρίνια , δεν μιλούσαμε».

Σε ερώτηση για το ποια ήταν αυτά τα περιστατικά που οδήγησαν τη σχέση τους στα άκρα ο κ.Αρζόγλου τόνισε πως ο κ.Κιμούλης ήθελε να φαίνεται ο ίδιος έχοντας την νοοτροπία «εγώ είμαι και κανένας άλλος».

«Στην υπόκλιση της πρεμιέρας και ενώ κάτω ήταν πολύ σημαντικές προσωπικότητες πήγε πιο μπροστά και υποκλίθηκε μόνος του ενώ ήταν μια ομαδική δουλειά, και όταν υποκλίθηκα εγώ έφαγα αγκωνιά. Άλλαζε το κείμενο, κάνοντας τις δικές του σκηνές να κρατάνε παραπάνω» είπε.

Είναι χαρακτηριστικό πώς όταν τελείωσε η συνεργασία τους είχε πει στην τότε σύζυγό του Έλενα Ακρίτα ότι «αισθάνθηκε σαν να έπεσε η Χούντα».

Σημειώνεται ότι Γιώργος Κιμούλης και Κώστας Αρζόγλου είχαν συνυπάρξει στην θεατρική παράσταση «Ζητείται τενόρος» το 1989 στην οποία ο Κώστας Αρζόγλου ήταν και ο σκηνοθέτης.