κορυδαλλός-mafia-οι-συνομιλίες-που-καίν-365265
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.03.2019 | 13:56

Κορυδαλλός – Mafia: Οι συνομιλίες που «καίνε» τους δικηγόρους

Σε ένα σκηνικό το οποίο οδηγεί σε ενδείξεις ακόμα και για «στήσιμο» δικών μέσω των οποίων εκβιάζονταν κατηγορούμενοι για τεράστια χρηματικά ποσά ώστε να αλλάξουν τις καταθέσεις τους, παραπέμπει η υπόθεση της σύλληψης των δυο γνωστών δικηγόρων για εμπλοκή στην αποκαλούμενη Κορυδαλλός- Mafia.

Η πρώτη ανάγνωση, όπως είχε άλλωστε προ πολλού διατυπωθεί από αρμόδια χείλη, είναι πως προκύπτει πλήρης ανατροπή στην υπόθεση με κατηγορούμενο τον επιχειρηματία Αρ. Φλώρο, της Energa – Hellas Power, ο οποίος κατηγορείται και δικάζεται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου που εκπροσώπησε τη ΛΑΓΗΕ στη δίκη για την υπόθεση της Energa,. Η δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη έγινε το 2014.

Ανατροπή

Οι εξελίξεις με τις αποκαλύψεις οδηγού σε πλήρη ανατροπή την υπόθεση, καθώς φαίνεται να ξετυλίγεται ένα κουβάρι εκβίασης σε βάρος του Φλώρου, με άξονες Αλβανούς κρατούμενους, ώστε να καταβάλλει μεγάλα χρηματικά ποσά για να σταματήσουν να τον ενοχοποιούν. Μάλιστα ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη, που υποδεικνύει ως εντολέα της δολοφονικής επίθεσης τον Φλώρο, φέρεται να είναι και ο εγκέφαλος της Κορυδαλλός- Mafia, και μάλιστα να είναι σε ανοιχτή τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικηγόρο που συνελήφθη χθες με ένταλμα σύλληψης.