κορωνοϊός-το-μήνυμά-του-λάκη-λαζόπουλ-61564
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.03.2020 | 08:38

Κορωνοϊός: Το μήνυμά του Λάκη Λαζόπουλου στους Λαρισαίους

Σε ένα βίντεο που ετοίμασε η εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας, ο γνωστός καλλιτέχνης απευθύνθηκε στους συμπατριώτες του με λαρισαϊκή προφορά.

«Λοιπόν συμπατριώτη, κάτσε μέσα στο σπίτι και μην κουνιέσαι καθόλου. Έτσι; Δεν έχει μα, μου , κλπ., σοβαρευόμαστε τώρα, δεν είναι άιντε, άιντε. Πάρε και τα τσίπουρα μέσα και την κυρά στα δύο μέτρα αλλά… κλείσου μέσα», λέει χαρακτηριστικά στους Λαρισαίους ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Εγώ μίλησα στους συμπατριώτες μου Λαρισαίους στην δική μας «γλώσσα» στο βιντεάκι που ετοίμασε η τοπική μας εφημερίδα «Ελευθερία».

Έτσι όπως έγινε ο κόσμος, σαν ασανσέρ άτομα 6 η παραμικρή κίνηση του καθενός επηρεάζει τους άλλους 5. Δεν υπάρχουν περιθώρια να κινείται ο καθένας όπως θέλει. Δεν επιτρέπονται οι αντικοινωνικοί αυτοσχεδιασμοί. Η πανδημία απαιτεί κοινά αντανακλαστικά! Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον μένοντας σπίτι. Αυτή η καραντίνα ίσως χρειαστεί να είναι πιο μακρά από όσο νομίζουμε. Καλημέρα σε όλους μας! Μια καινούργια μέρα ξημέρωσε στον Πλανήτη μας!!», σχολίασε με ανάρτησή του στο instagram o κωμικός ηθοποιός.

View this post on Instagram

Εγω μιλησα στους συμπατριωτες μου Λαρισαιους στην δικη μας «γλωσσα»στο βιντεακι που ετοιμασε η τοπικη μας εφημεριδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Ετσι οπως εγινε ο κοσμος ,σαν ασανσερ ατομα 6 η παραμικρη κινηση του καθενος επηρεαζει τους αλλους 5. Δεν υπαρχουν περιθωρια να κινειται ο καθενας οπως θελει. Δεν επιτρεπονται οι αντικοινωνικοι αυτοσχεδιασμοι. Η πανδημια απαιτει κοινα αντανακλαστικα! Στηριζουμε ο ενας τον αλλον μενοντας σπιτι.Αυτη η καραντινα ισως χρειαστει να ειναι πιο μακρα απο οσο νομιζουμε. καλημερα σε ολους μας! Μια καινουργια μερα ξημερωσε στον Πλανητη μας!!

A post shared by Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) on